latinica  ћирилица
18/09/2024 |  13:20 ⇒ 14:50 | Аутор: РТРС

Оптима група и Рафинерија уља Модрича на највећем европском сајму Лубрикант Експо у Дизелдорфу

Рафинерија уља Модрича представља свој асортиман на међународном сајму Лубрикант Експо у Дизелдорфу, који се ове године одржава од 17. до 19. септембра и представља најважнији сајам из области уља и мазива, те пружа идеално окружење за представљање производа и технологија које се односе на актуелне трендове, те професионалну размјену информација о индустријским трендовима у области уља и мазива.
Оптима група - Фото: Уступљена фотографија
Оптима групаФото: Уступљена фотографија

- На штанду Рафинерије уља Модрича представљени су наши познати брендови, уља ОПТИМА и МАКСИМА као и услуга Привате лабелинг која захваљујући доброј технолошкој опремљености, као и традицији и искуству, даје могућност за производе који ће се на тржишту истицати квалитетом и оригиналношћу - наводи се у саопштењу.

Борис Мијатовић, начелник Управе за трејдинг и испоруку уља истиче да је Лубрикант Експо прилика да успоставимо нове конекције и пороширимо мрежу наших клијената те останемо у корак са најновијим трендовима.

Оптима Група препознаје бенефите посјете оваквим манифестацијама, те настављамо у истом ритму, након Аутомеханике у Франкфурту и Истанбулу и великих сајмова у Шангају и Каиру, узимамо учешће и у Дизелдорфу, једном од највећих Европских сајмова из области мазива.

- Наш циљ је да уз помоћ тима, најбоље презентујемо широки спектар наших производа који су произведни у Рафинерији уља Модрича, као и могућности и капацитете Рафинерије. Важно је истаћи да смо већ присутни на преко 25 тржиша, уз тенеденцију пораста јер нам није циљ да останемо на овом броју - истакао је Мијатовић.

На овом сајму Оптима група презентовала је и нове производе ОПТИМА уља за путничке аутомобиле САЕ 0W-20, САЕ 0W-30 и САЕ 0W-40, одобрена од свјетски познатих произвођача путничких аутомобила као што су BMW, Мерцедес и Volkswagen.

Све ово поврђује да Рафинерија уља Модрича производи квалитетне производе, посједује производни капацитет, те да има свјетски признате референце, које смо успјешно прикупљали у протеклих неколико година.