latinica  ћирилица
18/09/2024 |  12:01 ⇒ 13:29 | Аутор: РТРС

Бореновић: Показаћемо како се на одговоран и озбиљан начин може вољети свој град

Уједињена опозиција у Новом Граду је показала одлучност и спремност да може да води ову локалну заједницу ка бољој будућности, поручио је Бранислав Бореновић предсједник ПДП-а.
Душан Гашић, кандидат за начелника Новог Града -
Душан Гашић, кандидат за начелника Новог Града

- Изузетно сам захвалан овим одговорним, озбиљним људима из Уједињене опозиције која излази заједнички на изборе. И за нашег Душана кандидата за начелника општине Нови Град. Убијеђен сам да ће Нови Град као један храбар град изабрати нашег Душана Гашића за начелника општине. Да ће изабрати и дати велику подршку нашим кандидатима за одборнике за СО Нови Град, те да ће овај примјер показати како се може на одговоран и озбиљан начин вољети свој град - навео је Бореновић.

Душан Гашић кандидат кољалиције Уједињена опозиција ПДП-СДС воља народа, за начелника општине Нови Град каже да они, који су своје животе дали за Републику Српску као и њихове породице, морају бити на првом мјесту.

- Искреним поменом и жаљењем наших палих бораца морамо да будемо окренути ка будућности и да ријешимо питање борачке популације. Домовина се брани радом, правом и правдом и поштовањем свих грађана ове државе - истакао је Гашић.

Поручују да ако им грађани укажу повјерење на предстојећим изборима показаће како Нови Град може ићи напријед.