latinica  ћирилица
18/09/2024 |  08:51 ⇒ 08:57 | Аутор: ТАНЈУГ

ФК Партизан: Улазнице за дерби са Звездом од данас у продаји

Фудбалски клуб Партизан саопштио је да ће данас почети продаја улазница за меч деветог кола Суперлиге Србије против Црвене звезде, који ће бити одигран у понедјељак, 23. септембра од 20 часова на стадиону у Хумској.
ФК Партизан - Фото: РТРС
ФК ПартизанФото: РТРС

У саопштењу се наводи да цијене улазница за јужну и сјеверну трибину коштају 800 динара.

Исток бочно кошта 1.200 динара, док цијене карата за Исток центар и Запад бочно износе по 1.800.

Улазнице за трибину Запад центар вриједе 2.000 динара.

- Продаја улазница за секторе намијењене навијачима Партизана почиње у данас од 10 часова, само онлајн на сајту www.ticketline.rs уз могућност директног плаћања онлајн картицом и добијања ПДФ улазнице на мејл - наводи се на званичном сајту Партизана.

Навијачи Партизана од петка, 20. септембра улазнице могу да купе и директно на продајном мјесту Тикетлајн шопа на Новом Београду од 10 до 18 часова.

- Продаја улазница на благајнама стадиона Партизана почиње у петак. Карте ће се продавати у петак, суботу и недјељу од 10 до 18 часова, а у понедјељак од 10 часова до почетка утакмице. На дан утакмице продаја карата је искључиво на благајнама стадиона Партизана од 10 часова до почетка утакмице - наводи клуб из Хумске.

Улазнице се могу резервисати и путем телефона у четвртак и петак од 10 до 17 часова.

- Продаја улазница за секторе намијењене навијачима Црвене звезде почиње у суботу и то искључиво на благајнама стадиона "Рајко Митић". Улазнице ће се у суботу и недјељу продавати на благајнама стадиона Рајко Митић од 10 до 18 часова. Сектори намијењени за навијаче Црвене звезде су сјевер и запад бочно улаз А - саопштено је из Партизана.