latinica  ћирилица
18/09/2024 |  08:26 ⇒ 09:26 | Аутор: РТРС

Грбић поднио кривичну пријаву против Станивуковића (ФОТО)

Управо сам у Окружном јавном тужилаштву поднио кривичну пријаву против Драшка Станивуковића због клевете и лажи које је јуче изнио у јавности, изјавио је Жељко Грбић, бивши директор Градског гробља.
Жељко Грбић - Фото: Уступљена фотографија
Жељко ГрбићФото: Уступљена фотографија

Грбић је поручио да оно што је јуче урадио Станивуковић представља најморбиднији и најбесрамнији чин у политичкој историји Републике Српске.

Грбић је рекао да Станивуковићево "глуматање изнад гроба зарад политичке манипулације и блаћења противника нешто што може да учини само безбожник и антихрист".

Кривична пријава (Уступљена фотографија )

- Ако сам учинио било шта лоше, зашто ме Станивуковић није пријавио полицији и тужилаштву? Шта си чекао годину и по?  упитао је Грбић.

 

Кривична пријава (Фото: Устпуљена фотографија)

Грбић је напоменуо да су након њега на позицији директора Градског гробља била још три директора.

- Ако је ишта од онога што си изговорио истина, спреман сам да одговарам. Овако, питам те, бојиш ли се Бога? Срам те било, Станивуковићу. Ти си највећа превара Бањалуке и њена највећа срамота - закључио је Грбић.

Осуђујући непримјерене поступке, Грбић је оштро реаговао рекавши да Станивуковићу ништа није свето.

- Срам те било. Ја сам крварио и дао дио свога тијела за ову нашу свету земљу, а не да би се такви као ти играли са људским животима. Свима је јасно зашто ово радиш - своју неспособност желиш прекрити лажима. Џабе Драшко, 6. октобра одговараш народу, а након тога и мојој породици и мени на суду - закључио је Грбић.