latinica  ћирилица
17/09/2024 |  19:36 ⇒ 20:49 | Аутор: РТРС

Некада раме уз раме, а данас љути противници - Тривићева оптужила Станивуковића (ВИДЕО)

Предсједник Републике и лидер СНСД-а Милорад Додик написао је на друштвеној мрежи Икс да је са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем некада боље сарађивао него са неким коалиционим парнерима.
Драшко Станивуковић и Јелена Тривић - Фото: РТРС
Драшко Станивуковић и Јелена ТривићФото: РТРС

Сада је, каже, Станивуковић нервозан, па је пустио своју екипу да шалу истргну из контекста како би покушали да градоначелника изваде из блата.

Предсједница Народног фронта Јелена Тривић, која данима прича о симбиози Додика и Станивуковића, данас је поново оштрицу окренула према градоначелнику Бањалуке, доскорашњем најбољем пријатељу и политичком саборцу.

Да би дошли на власт и срушили, како воле да кажу, режим, Тривићева и Станивуковић нису бирали средства. Давали су обећања која нису могли или нису хтјели да испуне.

Прекршили су и закључке Народне скупштине само да би контрирали предсједнику Републике. Састајали су се са Кристијаном Шмитом. У одвојеним посјетама дочекивали у Бањалуци. И све то у вријеме док се Република Српска суочавала са наметнутим одлукама непризнатог странца и страног интервенционизма.

Били си гласни против власти, али не и Шмита. А онда су отишли на два колосијека. Некада најсложнији политички саборци постали су најљући противници.

Тривићева је и данас упутила оптужбе на бројне адресе - фирме и појединце који су, како каже, у симбиози. Није штедила ни најближе Станивуковићеве сараднике.

Погледајте видео: