latinica  ћирилица
16/09/2024 |  19:02 ⇒ 20:07 | Аутор: РТРС

Додик: Вратити Модричу породици СНСД-а

Желимо да вратимо Модричу породици СНСД-а и да се у овој општини крене са инвестицијама, поручио је вечерас предсједник СНСД-а Милорад Додик.
СНСД трибина, Модрича - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
СНСД трибина, МодричаФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Додик је уочи трибине у Модричи рекао новинарима да ће СНСД побиједити у 70 одсто локалних заједница у Српској на предстојећим изборима, као и да ће побједу остварити у свим градовима.

Лидер СНСД-а истакао је да су кандидати СНСД-а за начелнике Модриче Борислав Ракић и Вукосавља Дејан Јовић млади људи који могу да дају доста у перспективи.

ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Додик је указао да у Модричи постоји проблем водоснабдијевања, али и најавио да ће бити обновљени многи путеви.

Он је навео да актуени градоначелник Модриче никада није радио ни на једном пројекту са републичким институцијама, што је лоше за овај град.

Кандидат СНСД-а за начелника Модриче Борислав Ракић рекао је да је СНСД урадио много тога у цијелој Републици и да о овој политичкој партији и њеним кандидатима најбоље говоре дјела.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скуштину општину Модрича Петар Јелић истакао је да је за повратак Модриче на пут развоја неопходно да побиједи Ракић за начелника општина и да СНСД има скупштинску већину.