latinica  ћирилица
16/09/2024 |  17:30 ⇒ 18:29 | Аутор: СРНА

Цвијановић: За разлику од Станивуковића и његових дјечијих игрица, Шобот професионално и озбиљно ствара и гради

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је за да док се Драшко Станивуковић бави пропагандним лажима, људи у Бањалуци свакодневно схватају да је он био једна велика превара.
Жељка Цвијановић и Дамир Керић - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Жељка Цвијановић и Дамир КерићФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Град који је обећавао промијенити, претворио је у хаос – гужве у саобраћају су несносне, а инфраструктура пропада. Најсвјежији примјер његове неспособности су 'картице пријатељства' које је лажно обећавао. Не само да су те картице испале потпуно нефункционалне, већ су хиљаде Бањалучана понижене чекањем у редовима на плус 40 степени за нешто што никада нису добили - рекла је Цвијановић.

Она је истакла да се за то вријеме Станивуковић шепурио по друштвеним мрежама, спектакуларно најављујући наводне пројекте, док град све дубље тоне у проблеме које није способан да ријеши.

- Јадно је и жалосно гледати Станивуковића како се очајно бори и покушава да увуче у блато доктора Николу Шобота, озлојеђен због краја свог мандата. Доктор Шобот је човјек без мрље у каријери, који је помагао сваком пацијенту професионално и пришао му са емпатијом, не питајући за политичку опредијељење. То је човек који ствара и гради, док је Станивуковић у руковођењу градом видио дјечју играчку. Бањалучани су већ препознали да им треба градоначелник који ради, а не онај који се игра. Да Станивуковић има бар један конкретан примјер гдје је доктор Шобот погријешио, он би га већ користио. Умјесто тога, извлачи ријечи из контекста и од обичне шале покушава да окаља беспријекорну биографију и кандидатуру доктора Николе Шобота, а све да би прикрио своју неспособност и нерад - указала је Цвијановић.