latinica  ћирилица
15/09/2024 |  20:43 ⇒ 21:15 | Аутор: РТРС

ПДП у Брчком очекује најмање три посланичка мјеста у Скупштини

Партија демократског прогреса опредијељена је за развој и напредак дистрикта Брчко и окупила је људе који могу и хоће да раде у интересу народа и локалне заједнице, рекао је на трибини у мјесној заједници Бијељинска цеста носилац листе ПДП-а за Скупштину дистрикта Синиша Голић.
ПДП - Фото: РТРС
ПДПФото: РТРС

- И сама кандидатска листа и све оно што смо урадили у ове претходне четири године и ово што се дешава ових дана указује да ћемо на овим изборима имати најбољи резултат ПДП-а, не само у односу на прошле локалне изборе, него од оснивања - рекао је Голић.

Кандидат за посланика ПДП-а у Скупштини дистрикта Брчко Зоран Булатовић истиче да се у кампањи не баве другим странкама и кандидатима, него настоје да грађане упознају са резултатима рада у претходном мандату и плановима за будући развој дистрикта.

- Наш је циљ да не дајемо лажна обећања, да не држимо у неизвјесности грађане, да се фокусирамо на оно што смо радили и оно што мислимо да радимо у будућности и да наша дјела показују више него наши говори - рекао је Булатовић.

ПДП у Брчком очекује најмање три посланичка мјеста у Скупштини дистрикта.