latinica  ћирилица
15/09/2024 |  17:38 ⇒ 17:39 | Аутор: СРНА

Лазић: Напријед можемо ићи ако се повезујемо

Напријед можемо ићи ако се повезујемо, изоловани нећемо нигдје стићи, поручио је кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић током данашње посјете семберском селу Велика Обарска.
Велика Обарска-СНСД - Фото: СРНА
Велика Обарска-СНСДФото: СРНА

- Треба нам боља, праведнија Бијељина, а то можемо да постигнемо веома лако, тако што ћемо окупити образоване и успјешне људе у својим срединама. У свакој странци има паметних и добрих људи, има их и мимо странака и све њих треба окупити и усмјерити ка истом циљу, а то је напредак Семберије - рекао је Лазић.

Он је додао да се мора радити тимски, ако се жели успјех.

Лазић и носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Бојан Савић су са одборничким кандидатима Александром Ђурђевићем, Милицом Лазић и Љубишом Васићем разговарали са мјештанима Велике Обарске о актуелним темама и проблемима становника овог дијела Семберије, као и о изградњи ауто-пута који пролази и кроз ово село, саопштено је из Градског одбора СНСД-а Бијељина.

- Ауто-пут ће бити завршен за годину, двије, тим ауто-путем мора нешто да дође код нас, фабрика, дистрибутивни центар, туристи, али да би се то догодило морамо сарађивати, морамо бити присутни и у Београду, бити препознатљиви, остварити пријатељске и пословне везе - рекао је Лазић.

Према његовим ријечима, положај Бијељине и Семберије је повољан и постоје предуслови да баш овдје заврше те инвестиције, али ако се не предузме иницијатива све то ће ауто-путем отићи у друге средине.

Савић је подсјетио да је изградња ауто-пута почела на данашњи дан прије двије године и оцијенио да су Влада и надлежне институције урадиле много за то вријеме.

- Да бисмо радили и градили, не можемо ништа сами, потребна нам је сарадња са нашим институцијама, јер то је одлика одговорне политике, остављање личних анимозитета по страни и сарадња у корист грађана, а овдје у Великој Обарској, можемо видјети и конкретне ефекте те сарадње - рекао је Савић.