latinica  ћирилица
15/09/2024 |  16:22 ⇒ 16:42 | Аутор: СРНА

Амиџић: Издвајати средства за сваку мјесну заједницу у Бањалуци

Генерални секретар СНСД-а Срђан Амиџић изјавио је да мјесто Горња Пискавица код Бањалуке треба да добије онај дио средстава из градског буџета као и друге мјесне заједнице, као и да је дошло вријеме да мјештани више не буду разочарани због нерјешавања проблема.
Срђан Амиџић - Фото: СРНА
Срђан АмиџићФото: СРНА

Амиџић је истакао да се у Горњој Пискавици данас окупио велики број мјештана који су незадовољни оним што су имали у протекле четири године.

- То је слика која се понавља из мјеста у мјесто и људи су дошли да кажу да је доста - поручио је Амиџић на предизборној трибини СНСД-а у Горњој Пискавици.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Бањалука Владо Ђајић рекао је да су од грађана чули сурову истину, а то је да је градоначелник Драшко Станивуковић потрошио милијарду КМ, а није ријешио проблеме путне инфраструктуре и воде.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот нагласио је да је подршка народа овој странци неупитна, као и да од 6. октобра престаје самовоља и управљање градом на основу личних прохтјева.

- Почиње нешто што ће бити воља народа и тако ћемо вратити достојанство, ред и струку у Бањалуку - поручио је Шобот, те додао да је од Бањалучана у претходном периоду могао чути само то да су разочарани у тренутну градску администрацију.

Градски одбор СНСД-а Бањалука одржао је данас и јавну трибину у Чокорским пољима, а Ђајић је присутне подсјетио на многобројне пројекте који су урађени у том насељу у вријеме када је СНСД био на челу града.

- Асфалтирано је пет километара пута, урађена је јавна расвјета и водоводна мрежа који су значајно утицали на квалитет живота становника Чокорских поља. Развој је стао 2020. године и од тада ниједан капитални пројекат није урађен - навео је Ђајић.

Он је нагласио да је циљ да се настави са започетим и развојем сваког дијела Бањалуке.

- Доста је шминкања града, морамо да слушамо стварне потребе Бањалучана, оно што директно утиче на квалитет њиховог живота. На челу са Николом Шоботом и СНСД-ом Бањалука ће се вратити на прави пут, пут развоја - рекао је Ђајић.