latinica  ћирилица
15/09/2024 |  12:48 ⇒ 12:52 | Аутор: РТРС

Нинковић: ПДП-Превара До Преваре

Још једном се показало колико су обећања Драшка Станивуковића празна и заснована на чистим лажима, изјавио је предсједник Скупштине града Љубо Нинковић.
Љубо Нинковић - Фото: РТРС
Љубо НинковићФото: РТРС

Нинковић је поручио да су се Станивуковићеве "картице пријатељства", које су требале донијети користи грађанима, показале као потпуна превара у сврху предизборне кампање.

- Паре које вам Драшко обећава – никад видјети нећете! Још безочније је то што Станивуковић тражи од грађана да му буду захвални што их је преварио. Као предсједник Скупштине града, која је надлежна за буџет, дужан сам да кажем истину грађанима: градоначелник нема буџетску ставку нити средства којима може финансирати своју изборну кампању на начин на који вара грађане сваког дана. Све ове најаве да ће град покрити ваше рачуне из буџета су још једна обмана. Станивуковић игра прљаву политичку игру, користећи буџет града као алат за властиту промоцију, али грађани Бањалуке ће то на крају платити из својих џепова - навео је Нинковић

Нинковић је оцијенио да је ово јасан показатељ потпуне одсјечености Драшка Станивуковића од реалног живота.

- Човјек који је навикао да све у животу добије од оца, доживио је и Бањалуку као најскупљу играчку у дјечијој соби. Да је једном отишао у куповину или зарадио једну једину марку за себе поштеним радом, знао би колико је то што предлаже бесмислено и увредљиво. Станивуковић не само да је далеко од реалности, већ је приморао 20.000 људи да чекају на плус 40 степени како би им уручио картице које не раде. Све то само да би још једном лагао и добио изборе у Бањалуци - рекао јеНинковић.

Нинковић је нагладсио да је "ово врхунац безобразлука, неодговорности и аматеризма".

- Бањалука заслужује градоначелника који ће је водити одговорно, а не некога ко се игра са судбином града да би задовољио своје политичке амбиције. Станивуковићево вријеме је истекло, и грађани Бањалуке то виде - казао је Нинковић.