latinica  ћирилица
15/09/2024 |  08:55 ⇒ 09:13 | Аутор: СРНА

Лазић: Инсистираћу на унапређењу села која су хранитељи Семберије

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић најавио је да ће инсистирати на унапређењу села и истакао да су села хранитељи цијеле Семберије и много шире.
Микајло Лазић, Бојан Савић и Игор Додик у посјети домаћинству Томашевић - Фото: СРНА
Микајло Лазић, Бојан Савић и Игор Додик у посјети домаћинству ТомашевићФото: СРНА

Лазић и носилац одборничке листе СНСД-а Бијељина Бојан Савић јуче су са организационим секретаром ове странке Игором Додиком посјетили домаћинство у семберском селу Балатун гдје живе три генерације Томашевића.

- Добри домаћини и плодна равница највеће су богатство наше Семберије, а пољопривредни произвођачи, посебно нова генерација младих пољопривредника која стасава у нашим семберским селима, су ти који унапређују производњу и уводе нове технологије на имањима својих дједова и прадједова - оцијенио је Лазић.

Према његовим ријечима, у Семберији има много таквих примјера, а СНСД ће се потрудити да их буде још више.

Савић је истакао да је подршка семберском селу један од приоритета.

- Баш као што вриједни домаћини цијеле године раде на својим имањима и политичари треба да раде за њих свакога дана, сваке године, а не само кад су избори. То је концепт који заступамо и ког се држимо већ 110 дана - рекао је Савић.

Он је додао да су кандидати СНСД-а Бијељина обишли сва семберска села и по неколико пута.

- Радимо свакога дана и наставићемо да радимо. Важан је тим и сарадња са свима и управо на пољу сарадње имамо и највише простора за унапређење, како у Бијељини и Семберији, тако и на релацији са републичким институцијама - закључио је Савић.