latinica  ћирилица
13/09/2024 |  18:28 ⇒ 20:20 | Аутор: РТРС

Нинковић: Нећемо дозволити Станивуковићу да поново превари грађане (ВИДЕО)

Нећемо дозволити градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу да поново превари грађане, изјавио је за РТРС предсједник Скупштине Града Бањалука Љубо Нинковић.
Љубо Нинковић - Фото: РТРС
Љубо НинковићФото: РТРС

- Станивуковићу, престани више да лажеш овај народ ако Бога знаш, једном си нас преварио за картице и сад покушаваш и други пут да нас превариш за рефундирање новца - изјавио је Нинковић.

Нинковић је Станивуковића назвао највећим политичким лажовом.

- Поштовани грађани, свој новац трошите као и до сада паметно и ништа не вјерујте овом највећем политичком лажову. Човјек је схватио да му је пропала та акција за прикупљање политичких поена и сад је дошао у ситуацију да мора да се вади. Ово је буквално ситуација кад мајка не кука зато што је син коцкао него зато што је покушао да се вади. И још једном говорим, бојим се да су грађани већ једном преварени. Имамо већ доказе и сад покушава други пут да их превари. То му сигурно нећемо дозволити - поручио је Нинковић.

Подсјетимо, након што је у јавност изашла информација да картице пријатељства не раде, градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић оптужио је СНСД да су вршили притисак путем инспекције на привредне субјекте, те да су исти из тог разлога одустали од сарадње по питању картица пријатељства.