latinica  ћирилица
13/09/2024 |  15:55 ⇒ 16:18 | Аутор: РТРС

Кошарац: Вукановић крив за клевету, новац иде у хуманитарне сврхе

Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац рекао је да је добио првостепену пресуду против лидера Листе за правду и ред Небојше Вукановића за изнесене клевете и најавио да ће новац донирати у хуманитарне сврхе.
Сташа Кошарац - Фото: Уступљена фотографија
Сташа КошарацФото: Уступљена фотографија

Кошарац је навео да га је адвокатски тим данас обавијестио да је добио првостепену пресуду против Вукановића.

- Када Вукановић напише неистине попут тога да имам неке везе са одређеном банком и некаквим пословним просторима у Требињу, да нешто контролишем из сјене и да узимам велики новац, Основни суд у Сокоцу у првостепеној пресуди каже да ми дотични аутор ових небулоза мора исплатити новац на име накнаде штете због клевете - објавио је Кошарац на Инстаграму.

Кошарац је најавио да ће, када пресуда постане правоснажна, новац који му Вукановић исплати донирати у хуманитарне сврхе.

      View this post on Instagram

A post shared by Staša Košarac (@stasa.kosarac)

- И сваки пут када разни "Вукановићи" изнесу неистине и клевете на мој рачун, процедура ће бити иста. Одговором ће се бавити надлежне правосудне институције, а ја ћу новац и даље усмјеравати људима којима је помоћ потребна - нагласио је Кошарац.

Он је додао да ће тиме бар неко имати користи од лажи и небулоза које јавно пласирају Вукановићи и опозиционе перјанице.