latinica  ћирилица
13/09/2024 |  15:42 ⇒ 15:47 | Аутор: РТРС

ФК Напријед поново помјера границе - уз инострана појачања на терену и промоцију нове опреме (ВИДЕО)

Бањалучки ФК Напријед наставља са одличним успјехом и наставља да иде зацртаним путем према Напријед, а овај пут нам представљају нова појачања у фудбалској сезони, која је тек почела, саопштено је из овог клуба.
ФК Напријед - промција дресова - Фото: Уступљена фотографија
ФК Напријед - промција дресоваФото: Уступљена фотографија

Поред саме промоције нових играча из овог клуба су дошли на идеју да на један посебан, авангардан и урбан начин представе нову колекцију званичних клупских дресова са мотивима насеља и града.

По први пут у својој 73 године дугој историји ФК Напријед има интернационална појачања и играче који долазе са далеких свјетских дестинација.

Редове овог све успјешнијег домаћег фудбалског клуба појачали су Витор Хенрике Тревисан и Рафаел Фреитас Хулио Родригез из далеког Бразила, те Котаро Аоки из далеког Јапана.

Уз ова интернационална појачања на терену, клуб креће у нове побједе на утакмицама које нам предстоје у новој спортској опреми и бројним члановима омладинске школе, уз жељу за даљњи напредак и развој клуба на свим пољима.

Из управе ФК Напријед не крију задовољство због нових појачања која су стигла у редове овог перспективног клуба, промоцијом нових дресова и унапријеђеном омладинском школом са амбициозним плановима за будућност.

- Изузетно смо задовољни што смо у нову сезону ушли уз ова сјајна интернационална појачања нашег сениорског тима чиме смо исписали неке нове странице историје нашег клуба. Напријед је одувијек био градски мултикултуларан клуб који је свима, без обзира на различитости, радо отварао своја врата дајући прилику за афирмацију. Са једне стране смо овим ангажманима то и доказали, јер вјерујемо да ће ови играчи понијети лијепе утиске о нашем клубу, граду и земљи, а са друге стране да ћемо и ми од њих нешто научити и добити кроз њихове добре игре на терену. Напријед је одувијек био авангарда, и ми у клубу се трудимо да будемо креативни и другачији, па смо тако дошли на идеју да промовишемо нове клупске дресове на препознатљивим локацијама нашег насеља и града што је сјајна и необична промоција, а велики број позитивних реакција и коментара наших суграђана на нашим социјалним мрежама је доказ да радимо одлично - истичу из управе овог клуба из Обилићева.

Поред тога, из овог "малог, а великог клуба" са десне обале Врбаса додају да од нове сезоне имају формиране све такмичарске селекције које наступају у квалитетнијим такмичењима лига младих, што показује јасно оприједјељење ФК Напријед да развија младе таленте и јача и даље своју омладинску школу.

Након успјешно завршених инфраструктурних пројеката новог објекта у склопу стадиона ФК Напријед, помоћног терена са вјештачком травом, новом расвјетом и рефлекторима на стадиону, недавно је успјешно завршен и пројекат изградње нове трибине са 300 сједећих мјеста, коју је управа клуба успјешно завршила уз велики труд, улагање и донације више од 150 појединаца и спонзора, који су препознали значај овога клуба за Бањалуку.

ФК Напријед се захваљује свим спонзорима који су препознали овај клуб као једну позитивну средину која има сјајне резултате и велики потенцијал, на њиховој подршци, те позива и све друге привреднике, градске, републичке и државне инстититуције, да помогну клубу у даљњем развоју, јер овај клуб сада представља све већи генератор нових талената, уз више од 280 малишана у омладинској школи узраста од 5 до 19 година.