latinica  ћирилица
13/09/2024 |  10:22 ⇒ 10:23 | Аутор: РТРС

Атос банка организовала интерактивну кампању у сарадњи са компанијама Виза и Гугл

Атос банка у сарадњи са компанијама Виза и Гугл је организовала интерактивну кампању с циљем промоције дигиталног новчаника.
Атос банка - Фото: Уступљена фотографија
Атос банкаФото: Уступљена фотографија

- Кроз сарадњу са компанијама Виза и Гугл желимо да омогућимо нашим клијентима да истраже све предности дигиталних плаћања, уз забавне и интерактивне активности. Ова интерактивна кампања је имала за циљ да унаприједи корисничко искуство, и да промовише Гугл Пеј дигитални новчаник, који омогућава једноставно и сигурно плаћање путем телефона - изјавили су овим поводом из Службе маркетинга и комуникација Атос банке.

Кроз ову кампању тим Атос банк је промовисао и започету кампању "Твоја Гугл Пеј авантура почиње сада", у оквиру које клијенти имају прилику да остваре поврат новца у износу од 50КМ, за минимум 5 трансакција у појединачној вриједности од 50 КМ, обављених дигитализованом Виза картицом Атос банке.

- На овај начин пружамо клијентима практичније и сигурније искуство приликом обављања транскција, а увођењем Гугл Пеј услуге показали смо и одраз континуираног ангажмана у пружању најновијих технолошких рјешења, која ће олакшати платне трансакције клијентима. У оквиру интерактивне кампање која је организована у Бањалуци обухваћен је низ узбудљивих и интерактивних активности како би се клијентима и грађанима приближили сви бенефити кориштења дигиталног новчаник. На овај начин имали су прилику да се упознају са једноставношчу и безбједношћу плаћања путем дигиталног новчаника, као и са његовим бројним функционалностима - додаје се у саопштењу.