latinica  ћирилица
12/09/2024 |  14:41 ⇒ 14:42 | Аутор: РТРС

Дан за памћење у Бањалуци: Енис Бешлагић у име компаније Бинго донирао 30.000 КМ Удружењу Искра

Кастел је одувијек било мјесто по којем је Бањалука препознатљива, а забавна Бинго екипа, у друштву духовитог Ениса Бешлагића, на један дан, ову историјску тврђаву учинила је центром необичних игара - Витешких игара.
Енис Бешлагић у Бањалуци - Фото: Уступљена фотографија
Енис Бешлагић у БањалуциФото: Уступљена фотографија

Из Бинга наводе да су тако случајни посјетиоци, ни криви ни дужни, постали необични витезови, па су своје витешке вјештине одмјеравали у играма мудрости и довитљивости.

Правду је дијелио Енис, али не само правду, већ и поклоне из Бинга за најуспјешније и мање успјешне "такмичаре".

- Тврђава Кастел није једино наше мјесто у Бањалуци. Још од несретног земљотреса 1969. постоји мјесто гдје се Бањалучани најчешће налазе - Криви сат. Спонтано, чини нам се, организовао је Енис занимљив квиз управо ту код Кривог сата, па су сви они с тачним одговором на питање које вријеме показује Криви сат имали прилику да учествују у игри избора. Да ли се задовољити наградом која је понуђена или ићи даље на невиђено и можда добити више, а можда и мање - навели су из компаније Бинго.

Додају да је било занимљивих избора, али још више занимљивијих реакција, емоција, загрљаја и смијеха.

- А шта тек рећи о вожњи препознатљивим симболом Бањалуке - чувеним дајаком и "рибарењу" на Врбасу. По властитом признању присутних, поједини грађани Бањалуке никад брже и лакше нису "упецали" вредније и потребније поклоне - наводе из Бинга.

Из ове компаније истичу да је свака Бешлагићева посјета Бањалуци обиљежена посјетом једном посебном мјесту - Родитељској кући Удружења Искра, гдје је уручио Бинго донацију од 30.000 КМ за дјецу обољелу од малигних обољења, али и играчке и друге потрепштине које ће олакшати боравак дјеци и родитељима у кући.