latinica  ћирилица
11/09/2024 |  22:14 ⇒ 22:29 | Аутор: РТРС

Тривић: Станивуковић обмануо више категорија становника Бањалуке

Да у Републици Српској егзистира правна држава, Драшко Станивуковић би данас био ухапшен. Протеклих дана били смо свједоци да он покушава да обмане самохране родитеље и младе брачне парове, обећавајући им да ће добити бесплатно плацеве, иако добро зна да то није могуће, изјавила је ово Јелена Тривић, предсједница Народног фронта.
Јелена Тривић - Фото: Уступљена фотографија
Јелена ТривићФото: Уступљена фотографија

Тривићева наводи "да смо данас сазнали и то да је Станивуковић обмануо и друге категорије становника Бањалуке, понајвише пензионере, јер се испоставило да “картице пријатељства" које им је подијелио Станивуковић не служе ничему“.

- Иако је знао да не постоје потписани уговори са фирмама које су требале да обезбиједе попусте, он је ипак прије пар дана сазвао неколико стотина пензионера који су морали доћи у дворану Обилићево да преузму спорне картице, или родитеље који су по своје картице морали доћи у један од бањалучких паркова, а данас те картице не служе ничему - тврди Тривићева те додаје:

- Кад већ Станивуковић нема образа, онда би бар Бранислав Бореновић могао да изађе пред грађане Бањалуке и објасни пензионерима зашто су преварени - закључила је Тривићева.