latinica  ћирилица
11/09/2024 |  21:46 ⇒ 21:46 | Аутор: РТРС

Ђокић: Приоритет друштвени и привредни раст Српске с циљем њеног економског јачања

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић поручио је вечерас у Добоју да је друштвени и привредни раст Републике Српске приоритетни задатак ове партије у наредном четворогодишњем мандату, у чему важну улогу имају локалне заједнице.
Социјалистичка партија у Добоју - Фото: РТРС
Социјалистичка партија у ДобојуФото: РТРС

Ђокић је истакао да је Републици Српској неопходан интензиван привредни развој јер је економски раст предуслов одрживости Српске.

- То мислим и на град Добој који има резултате у развоју, посебно у развоју инфраструктуре,прије свега стамбене. Гради се. Доста стамбених објеката је већ изграђено, али привредни живот Добоја није ни близу достигао онакав ниво неопходан за стабилан и просперитетан живот - рекао је Ђокић.

Отворићемо у граду Добоју први дјечији камп и Омладински центар Републике Српске, рекао је у Добоју носилац листе СП за одборника у СГ Ведран Глигорић.

- Све што радимо је у намјери да млади људи остану овдје. Желимо да покренено поново "Босанку", фабрику за прераду и откуп воћа и поврћа, такође желимо да уредимо град Добој да буде љепши, обећавамо да ћемо направити шеталиште поред Босне, од ушћа Усоре до ушћа Спрече - навео је Глигорић.