latinica  ћирилица
11/09/2024 |  19:34 ⇒ 19:37 | Аутор: РТРС

Уједињена Српска отворила канцеларију у Мркоњић Граду

Уједињена Српска отворила је канцеларију у Мркоњић Граду, а отварању је присуствовао предсједник партије Ненад Стевандић.
Уједињена Српска Мркоњић Град - Фото: РТРС
Уједињена Српска Мркоњић ГрадФото: РТРС

Стевандић је истакао да овдје очекују добре резултате јер се на листи налазе честити људи, најбољи инжењери и млади пуни енергије.

Истакао је да се надају најбољем могућем резултату јер им се однос заснива на контакту са грађанима и имају добро разумијевање.

Предсједник Општинског одбора Милан Ђукановић рекао је да ће у канцеларији Уједињене Српске грађани моћи да се упознају о раду странке.

- Сва помоћ која им буде потребна биће им пружена из разних домена, бесплатни правни савјети, моћи ће да се упознају о програму нашег рада, као и о активностима странке - рекао је Ђукановић.

Он је навео да неће водити прљаву кампању која се заснива на увредама, лажима или прозивању било ког од политичких фактора.

Потпредсједник Општинског одбора Уједињене Српске Мркоњић Град Душко Цвијић рекао је да су на располагању свим грађанима да одговоре на њихова питања, те да размотре њихове идеје које су позитивне и конкретне.

Канцеларија Уједињене Српске налази се у Улици Симе Шолаје у Мркоњић Граду /Занатски центар/ и отворена је од 9.00 до 17.00 часова.