latinica  ћирилица
09/09/2024 |  22:10 | Аутор: СРНА

Лазић: Осјећам се као кандидат народа Семберије

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић изјавио је вечерас да се осјећа као кандидат народа Семберије након што је дочекан овацијама у препуном Центру за културу.
Микајло Лазић - Фото: СРНА
Микајло ЛазићФото: СРНА

- Када народ слушате, никада нећете погријешити, а народ не жели подјеле. Зато сам себи поставио циљ да смиримо тензије и подјеле у нашој Семберији. Мали смо ми по броју да би се дијелили. Политика је ту да буде у служби грађана, а не да нас пребројава и дијели - поручио је Лазић.

Он је истакао да се, иако је кандидат СНСД-а, осјећа као кандидат свих коалиционих партнера који су га подржали, али највише као кандидат народа.

- Када се покрене народ, када се покрене омладина, то мора да да резултате, а млади људи у Бијељини су нам јасно рекли – желе да од свог града направе боље мјесто за живот - рекао је Лазић на скупу у Бијељини на којем су представљени кандидати СНСД-а за локалне изборе.

Према његовим ријечима, крајње је вријеме да се бројни потенцијали Семберије искористе за бољи живот Сембераца.

- Када је Бог дијелио љепоту, у Семберији није штедио. Имамо све – од воде, термалне и питке, ријеке, плодну земљу, шуме, зеленило... На овој нашој љепоти позавидјеле би нам и много богатије земље. На нама је да то покренемо. Морамо покренути ради нашег и бољег сутра наше дјеце - истакао је Лазић.

Он је окупљенима обећао да ће, након избора и изборне побједе, обићи цијелу Семберију.

- Отићи ћу у сва села, у све дијелове града, у наше школе, домове културе, код наших добрих домаћина да ослушкујем шта народ каже. Само тако можете радити како треба, када сте уз народ и са народом. Хоћу Бијељину без подјела, хоћу модеран град, хоћу села у којима се лијепо живи  рекао је Лазић.