latinica  ћирилица
09/09/2024 |  20:42 ⇒ 20:49 | Аутор: РТРС

Додик: СНСД побјеђује у Рибнику

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас да ће ова странка без сумње побиједити у Рибнику као и њихов кандидат за начелника општине Душко Дакић, нагласивши да је досадашњи начелник одбацио политику СНСД-а и да нема подршку партије.
СНСД, Рибник - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
СНСД, РибникФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Додик је истакао да је СНСД консолидован, да су се окупили око свог кандидата за начелника и одборничке листе, нагласивши да је досадашњи начелник одбацио политику СНСД-а и да покушава нешто сам да уради, али да нема никакву подршку странке.

- Покушали смо да са њим сарађујемо, али је он игнорисао партију. СНСД је јака политичка партија. Ово говорим да избацим сваку могућу калкулацију и спекулацију овдје. Оно иза чега руководство стоји је Душко за начелника и одборничка листа - рекао је Додик новинарима пред почетак предизборног скупа.

Он је нагласио да у Рибник долазе са образом и да је у овој општини остварено много резултата.

Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Побиједићемо овдје, нема сумње. Душко ће побиједити овдје за начелника - истакао је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Рибник Душко Дакић истакао је да су у Рибнику оставили велика дјела и да ова партија има подршку грађана.

Он је нагласио да су се вечерас окупили да крену у још једну велику побједу СНСД-а који је 20 година на власти у општини Рибник.

- Са нашим предсједником крећемо у још једну велику побједу и у одбрану интереса српског народа - нагласио је Дакић.

Предизборном скупу у Рибнику присуствују потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић и портпарол странке Радован Ковачевић, као и бројно чланство.

Вишковић је у обраћању позвао грађане да поџе Дакића за начелника општине и одборничку листу СНСД-а.