latinica  ћирилица
09/09/2024 |  19:58 ⇒ 20:39 | Аутор: РТРС

Ђокић: Листа Независног покрета "Својим путем-Игор Радојичић" озбиљан политички фактор

Независни покрет "Својим путем -Игор Радојичић" први пут је на изборима у Угљевику и жели да у овој локалној заједници буде озбиљан политички фактор, поручио је носилац листе Независног покрета "Својим путем -Игор Радојичић" за скупштину општине Угљевик Драган Ђокић.
Драган Ђокић - Игор Радојичић - Фото: СРНА
Драган Ђокић - Игор РадојичићФото: СРНА

- Мислим да ћемо у наредном периоду имати стварно, право освјежење у политици, у економији, у свему и у сваком смислу напредак за нашу Републику Српску, за Угљевик, за све - рекао је Драган Ђокић, носилац листе Независног покрета "Својим путем -Игор Радојичић" за одборника у Скупштини општини Угљевик.

Приоритет у раду требало би да буду мјере којима ће се побољшати услови живота свих становника ове локалне заједнице, која има потенцијал, а сада и избор, каже Ђокић.

- Мислим да са нашим Независним покретом Својим путем -Игор Радојичић, можемо ако то грађани препознају онако како треба, да можемо донијети доста промјена на боље. Угљевик мора и може боље - додао је Ђокић.

Овај покрет има три доминанте политике, а то су демографска обнова, одређивање стратешког положаја ове локалне заједнице и рјешавање конкретних комуналних и других питања сваког грађанина.