latinica  ћирилица
09/09/2024 |  19:21 ⇒ 20:50 | Аутор: РТРС

Шобот: Побиједиће Мишин Хан, побиједиће Бањалука

Мишин Хан је дом за преко 1.400 пунољетних грађана, а амбуланта ради само три дана у седмици, док апотека ради 12 сати недељно. Ово је неприхватљиво. Обећавам вам да ћемо унаприједити здравствену инфраструктуру и омогућити редован приступ лијековима и медицинској њези за све становнике - рекао је кандидат за градоначелника Бањалуке, Никола Шобот.
СНСД, Мишин Хан - Фото: Уступљена фотографија
СНСД, Мишин ХанФото: Уступљена фотографија

Мишин Хан је мјесто које заслужује више.

- Пут према Вуковићима, гдје 40 домаћинстава мора бити приоритет. Лјуди који живе у овим крајевима баве се сточарством и пољопривредом, а немају основни услов за живот – воду. Ова неправда мора бити исправљена - истакао је Шобот.

Фото: Уступљена фотографија

Шобот је нагласио да је пут према Гверама у Вучића Гају у катастрофалном стању и да је неопходна хитна санација, као и да је проблем у насељу Липовац нешто што је актуелни градоначелник обећао ријешити, али мјештани и даље чекају да виде резултате.

- Питам вас данас – да ли је ишта од тих обећања испуњено? - упитао је Шобот присутне.

Фото: Уступљена фотографија

- Нисам човјек празних прича. Нисам само љекар, него неко ко је доказао да зна како да у тиму са својим колегама ни из чега направи једно од најбољих регионалних одјељења кардиохирургије. То потврђују међународне посјете, скупови, размјена знања и искустава са људима из читавог свијета. Вођен тим искуством, вјерујући у сваког човјека у Бањалуци, знам да ћемо у градској управи формирати тим који ће на озбиљан и одговоран начин рјешавати проблеме сваког дијела Бањалуке - додао је Шобот.
 Додаје да то нису само проблеми Мишиног Хана, него ово проблеми цијеле Бањалуке.

- Бањалука неће побиједити док свако њено насеље не буде имало основне услове за живот. Побиједиће Мишин Хан, побиједиће Бањалука! - поручио је Шобот.