latinica  ћирилица
09/09/2024 |  18:36 ⇒ 19:16 | Аутор: РТРС

ОО СДС – Воља народа Модрича озваничио почетак изборне кампање

Српска демократска странка у Модричи у протекле четири године показала је како се одговорно и домаћински односи према локалној заједници, као и да се властитим средствима може радити на развоју и просперитету, рекао је кандидат за начелник општине Модрича Јовица Радуловић.
Јовица Радуловић - Фото: РТРС
Јовица РадуловићФото: РТРС

- За ове четири године смо властитим средствима уложили преко 13 милиона КМ у нашу Модричу. Наша Модрича је показала да може да се развија и иде ка бољем иако суочена са свим проблемима са којима се суочавају друге локалне заједнице одливом становништва и свим другим аспектима али ми идемо даље у борбу, боримо се за сваког човјека, сваког појединца - рекао је Јовица Радуловић, кандидат СДС - Воља народа за начелника општине Модрича

Локална власт у Модричи, предсвођена СДС-ом остварила је значајне резултате у инфраструктурном, развојном и друштвеном смислу и зато очекујемо повјерење грађана на предстојећим изборима, рекао је кандидат за одборника у Скупштини општине Модрича Јован Мишић.

- Мислим да је цијела управа са начелником на челу одговорила задатку који је био постављен пред нас у најбољој могућој мјери да ће сви препознати у будућности и дати нам поново могућност да будемо заиста прави сервис свим грађанима - каже Мишић.

Општински оброр Српске демократске странке – Воља народа Модрича озваничио је почетак изборне кампање и грађанима представио кандидате за Скупштину општине.