latinica  ћирилица
09/09/2024 |  18:27 ⇒ 19:27 | Аутор: СРНА

Додик: Кад побјеђује Српска, онда побјеђује и Дринић

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је да у Петровцу живе добри домаћини и људи заслужни за стварање Републике Српске, те да је увјерен у изборну побједу кандидата ове странке за начелника општине Драге Ковачевића.
Скуп СНСД у Петровцу - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Скуп СНСД у ПетровцуФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Када побјеђује Република Српска, онда побјеђује Дринић и све општине, наш начелник и сви - истакао је Додик у Дринићу гдје приствује централној предизборној трибини СНСД-а.

Додик је подсјетио да је СНСД дуго на власти у Петровцу и сматра да је успио да са људима направи једну врсту договора и да се међусобно подржавају, на чему је захвалио.

Он је изразио задовољство чињеницом да је у овом мјесту много тога урађено и да инфраструктурни комунални објекти изгледају боље него раније, што ће бити настављено и у будућности.

- Овдје је кључно питање шумарије, а држава ће остати ту да води рачуна да све остане на свом мјесту - рекао је Додик.

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је Срни да су дошли у овај дио Крајине да подрже досадашњег начелника и кандидате ове странке на предстојећим локалним изборима.

- Мислим да Ковачевић урадио свој посао и да заслужује подршку грађана да остане на челу ове општине - истакао је Вишковић.

Кандидата СНСД-а за начелника општине Петровац Драго Ковачевић рекао је Срни да су се окупили на централној трибини како би направили предсјек свега што је урађено у протеклом мандатном периоду и шта треба даље урадити.

- Затражићемо подршку од наших бирача и идемо даље за бољи Петровац и за љепши Дринић - нагласио је Ковачевић.