latinica  ћирилица
09/09/2024 |  18:24 ⇒ 18:30 | Аутор: РТРС

Стевандић: Уједињена Српска у Станарима нема конкуренцију

За Станаре и Републику Српску многи су дали своје животе, а на нама је да нашој дјеци обезбиједимо квалитетну будућност, изјавио је Александар Ристић, кандидат Уједињене Српске за начелника општине Станари.
Уједињена Српска, Станари - Фото: РТРС
Уједињена Српска, СтанариФото: РТРС

- Позивам све политичке актере и народ наше општине да ме подржи, моја рука је испружена према свим политичким партијама, испружена је према свим грађанима. Позивам све да заједно градимо бољу будућност - рекао је Ристић.

Општински одбор Уједињене Српске на изборе излазе са пуном листом и квалитетним кандидатима, поручио је то Радојица Ћелић носилац листе Уједињене Српске за скупштину општине Станари.

- Бољи Станари се огледају у изграђеној згради Дома здравља, у изграђивању водовода, у изграђивањеу тржнице, у реконструкцији електро мреже, у куповини земљишта за изградњу других инфраструктурних објеката за будућност - сматра Ћелић.

Уједињена Српска у Станарима нема конкуренцију, поручио је предсједник странке Ненад Стевандић.

- Овдје се бира између људи који су нешто урадили и људи који су нешто саботирали и блокирали. Мислимо да је Александар Ристић најбољи кандидат јер сви добри људи у свим политичким партијама, чак и они који имају своје кандидате ће гласати за њега - истакао је Стевандић.

Поручено је и да је Уједињена Српска иницијатор великих пројеката у Станарима и да ће тако бити и у будућности.