latinica  ћирилица
08/09/2024 |  21:42 | Аутор: СРНА

Брдар: Потписујем коалицију само са суграђанима

Кандидат Народне партије Српске за начелника општине Козарска Дубица Драган Брдар рекао је вечерас да ће инсистирати на раду, реду и дисциплини и да ту неће бити компромиса.
НПС, Козарска Дубица - Фото: СРНА
НПС, Козарска ДубицаФото: СРНА

 Једина коалиција коју потписујем јесте коалиција са својим суграђанима - рекао је Брдар и додао да ће водити максимално фер и коректну кампању.

Он је навео да прву предизборну трибину огранизују на градском подручју, одакле крећу на пут коначне побједе.

"До сада смо били у власти, а од 6. октобра бићемо на власти и преузећемо одговорност за вођење Козарске Дубице", истакао је Брдар.

Кандидат НПС-а за одборника у Скупштини општине Козарска Дубица Дарко Бањац истакао је да на основу подршке коју кандидати ове странке имају у Козарској Дубици не сумња да ће НПС бити прва политичка партија у овом граду и да ће Брдар бити начелник општине.

Бањац, који је и лидер НПС-а, рекао је новинарима да ће осим градске, ова партија одржати још једну велику трибину, те више мањих скупова на сеоском подручју.

- Циљ нам је да уђемо у све и једну кућу, да што више разговарамо са грађанима, тако да ћемо имати четрдесетак мањих скупова да кажемо шта смо све до сада урадили и шта је наша визија за наредни период - изјавио је Бањац.

Општински одбор НПС-а Козарска Дубица одржао је вечерас трибину у Дому културе на којој су представили 32 кандидата ове партије за одборнике у локалном парламенту и кандидата за начелника општине.

Изборни слоган ове партије је "Радимо и растемо за Козарску Дубицу!".