latinica  ћирилица
08/09/2024 |  21:33 ⇒ 21:36 | Аутор: СРНА

Додик: СНСД живи са народом и нема конкуренцију

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас у Новом Граду да је СНСД једна од најјачих политичких партија у региону која живи са народом и која на предстојећим изборима нема конкуренцију
СНСД, Нови Град (фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
СНСД, Нови Град (фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic)

Додик је на изборном скупу рекао и да СНСД има 202.000 чланова.

- Ми смо нада ће бити искориштена свака прилика да Република Српска буде боља. Више од 20 година водим Републику Српску и најстарији сам по стажу у региону - истакао је Додик.

Он је рекао да ће републичке институције и даље подржавати развој општине Нови Град јер су овдје видљива дјела која су урађена и присутна је стабилност.

- Дошли смо да подржимо Нови Град, наше кандидате за одборнике и кандидата за начелника општине Мирослава Дрљачу да поново добије мандат - навео је Додок.

Он је рекао да ће Влада Републике Српске подржати модернизацију више од пет километара путева, санацију путева оштећених у поплавама, модернизацију вртића и све што буде потребно за функционалност ове локалне заједнице.

- Ријеч је о добрим људима који граде своју локалну заједницу на најбољи начин. Побиједиће Република Српска, а сигурно ће побиједити и наш начелник у Новом Граду - поручио је Додик.

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да жели да Нови Град настави да се развија.

- Нашем начелнику треба сигурна скупштинска већина и зато треба да имамо што више одборника. Имаће наш начелник стабилну већину. Побиједиће Нови Град и Република Српска зато што за њих побјеђује СНСД - истакла је Цвијановић.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Кандидат за начелника општине Мирослав Драча рекао је да су креирани дугорочни планови за рад.

- СНСД је на власти у Новом Граду од 2008. године, четири мандата. Оно што смо радили било је добро. Нови Град је једна од првих општина када је ријеч о рјешавању комуналних питања, прије свих водоснабдијевања - истакао је Дрљача.

Он је навео да у овој локалној заједници 16.000 грађана има воду са градског водовода.

Дрљача је рекао да се интензивно ради и на асфалтирању путева, те да је план да сваки грађаним до градског подручја може да дође за пола сата.

- Осим тога, реализују се и различити пројекти у области школства, културе, спорта. Све то не би било могуће без подршке Владе Републике Српске - нагласио је Дрљача.

Дрљача је рекао да на изборима 6. октобра СНСД нема правог конкурента, те да ће поновити резултате са претходних избора, имати начелника и бар 10 одборника у Скупштини општине.

На вечерашњој изборној трибини представљени су кандидати СНСД-а за одборнике у Скупштини општине Нови Град.