latinica  ћирилица
08/09/2024 |  21:01 | Аутор: РТРС

Станивуковић: Залужани су снажно уз дјела

Залужани су снажно уз дјела, поручио је кандидат ПДП-а за градоначелника Бањалуке на скупу у овој мјесној заједници.
Драшко Станивуковић - Фото: РТРС
Драшко СтанивуковићФото: РТРС

Рекао је дa очекује подршку од сваке породице, јер је каже, буџет града припао свакој породици, сваком човјеку.

- Нема куће без баке и деке - они имају превоз. Нема куће без оца и мајке - они добијају све од свог града, ако раде нешто око своје куће или надограђују или праве или када дође вода, ради канализација. Добију и то, а за њихову дјецу прегршт мјера - рекао је Станивуковић.

Поносан је, каже, јер је у малом периоду доста тога урађено.

- Моја порука људима - немојте да слушате ко вам шта овећава, гледајте ко вам је шта урадио. Не живи се од обећања, живи се од дјела, од резултата. Од онога што видите. Већ сада се у Бањалуци може видјети голим оком - навео је он.

Станивуковић је на скупу позвао грађане да гласају за дјела, а не за обећања и празне приче.

У немогуће тешким условима урађено је много тога за Бањалуку, поручио је Бранислав Бореновић носилац листе ПДП-а за Скупштину града Бањалука.

- Драшко са својим тимом, људи који стоје овдје иза њега - крајње искрено и на најбољи могући начин стоје иза његових дјела. Иза дјела који показују да заиста се и политика мјиења. Ово више није она стандардна, учмала, досадна, млитава политика - ово је политика дјела! Политика конкретних резултата који грађани препознају сваки дан све више и више. У сваком дијелу Бањалуке. Ово је једна највећа могућа побједа које овај човјек са својим људима, својим тимом људи, са својим народом показао да се може водити Бањалука успјешно. А ја сам убијеђен да ће то бити још успјешније у наредне четири године - истакао је Бореновић.

Сваки дио Бањалуке који је осјетио побољшање у посљедње четири године стоји иза Драшка Станивуковића, поручио је Бореновић.