latinica  ћирилица
08/09/2024 |  20:16 ⇒ 20:20 | Аутор: СРНА

Радојичић: Кадрови странке имају енергију за побољшање услова живота

Носилац одборничке листе Независног покрета "Својим путем" за Скупштину града Бањалука Игор Радојичић поручио је данас на централном предизборном скупу те партије у Бањалуци да у страначком кадру види вољу и енергију за побољшање услова живота.
Игор Радојичић - Фото: СРНА
Игор РадојичићФото: СРНА

- Увјерени смо у оно у шта радимо и желимо да побиједимо у општинама и градовима гдје имамо кандидате. Желимо да будемо фактор одлучивања у њима - додао је Радојичић.

Он је навео да Бањалука нажалост сада има велике проблеме оличене у милионским минусима, те да постоји и неидентификован буџетски дефицит који ће тек изаћи на видјело, што говори о недомаћинском пословању у граду.

Носилац одборничке листе ове странке за приједорску Скупштину Раденко Бановић рекао је на централној предизборној конвенцији да је поносан што овај покрет иде својим путем, те да треба радити на многим важним стварима, као и на томе да се заустави одлазак успјешних младих људи из града на Сани и Српске.

Носилац одборничке листе ове странке у Скупштини Градишка Немања Панић рекао је да је важно да се та локална заједница брже развија и да се то може постићи са људима из овог покрета који су спремни да раде, имају енергију и добре идеје.