latinica  ћирилица
08/09/2024 |  14:50 ⇒ 15:00 | Аутор: СРНА

Миличевић: Воља народа и традиционалне вриједности су водиља СДС-а

Предсједник СДС-а Милан Миличевић поручио је данас да су водиља ове политичке партије воља народа и традиционалне вриједности.
Теслић, СДС - Фото: СРНА
Теслић, СДСФото: СРНА

Миличевић, који је кандидат СДС-а за начелника Теслића, истакао је да је поносан на листу кандидата СДС-а за локални парламент, за које каже да су квалитетни људи традиционалних схватања и здравих породица.

Он је рекао да је задовољан што своју и кампању одборничке листе почињу данас код Манастира Липље на традиционалном дружењу теслићког Актива жена СДС-а.

- Сваки дан радимо за Теслић и Републику Српску, и то је наша основна порука - воља народа треба да буде водиља наше политичке партије. То радимо за обичног човјека, за свакодневне ствари, за традиционалне вриједности које се, нажалост, у овим смутним временима губе - рекао је Миличевић новинарима и додао да има много дјела која је СДС у посљедњих 10 година оставио Теслићу.

Предсједник теслићког Актива жена СДС-а Сандра Прпош рекла је да је ово традиционално дружење чланица овог актива и да је задовољна што се сваке године повећава број симпатизера, истичући да је то потврда вриједности које промовишу, попут посвећености породици, хуманитарном раду, младим женама, мајкама и старијим суграђанима.

Предсједник Општинског одбора СДС-а Теслић Милан Касаловић похвалио је рад Актива жена и његових чланица са којима се јединствено на нивоу СДС-а боре за добробит грађана ове општине и Републике Српске.

- Циљ нам је да промовишемо праве друштвене вриједности, а то је здрава породица и њено утемељење у православној вјери - рекао је Касаловић.