latinica  ћирилица
06/09/2024 |  14:45 | Аутор: РТРС

Селак започео кампању у Теслићу; Залијепљен први плакат

Предсједник Социјалистичке партије Српске Горан Селак почео је изборну кампању за Локалне изборе данас у Теслићу, гдје је заједно са кандидатом СПС-а за замјеника начелника Теслића Славеном Јелићем залијепио и први плакат. Догађају је присуствовао и кандидат СНСД-а и СПС-а за начелника ове општине доктор Недељко Керић.
Теслић-СПС почео кампању - Фото: Уступљена фотографија
Теслић-СПС почео кампањуФото: Уступљена фотографија

- Наш одбор у Теслићу је један од најорганизованијих у цијелој Републици Српској. Теслић је важан СПС-у баш као и Бањалука или Бијељина, док Теслић има стратешки значај с обзиром на његов географски положај. Започели смо данас побједничку кампању. Очекујемо одличне резултате - поручио је лидер СПС-а данас у Теслићу.

Лијепљењу првог плаката СПС-а у Теслићу присуствовали су и делегат ове партије у Вијећу народа Драгутин Шкребић, као и заједнички кандидат СНСД-а и СПС-а за начелника Теслића доктор Недељко Керић.

- Теслићу је потребан нови развојни импулс и нова енергија коју сигурно имају др Недељко Керић и наш Славен Јелић, који предводи сјајан тим СПС-а. Повезаћемо Теслић са Бањалуком и цијелом Републиком Српском након 6. октобра - закључио предсједник СПС-а Горан Селак.