latinica  ћирилица
06/09/2024 |  13:38 ⇒ 15:19 | Аутор: РТРС

Уједињена Српска почела кампању лијепљењем првог плаката у Брчком

Уједињена Српска је кампању за локалне изборе почела из Дистрикта Брчко, гдје је предсједник странке Ненад Стевандић симболично залијепио први плакат.
Уједињена Српска-лијепљење плаката - Фото: Уступљена фотографија
Уједињена Српска-лијепљење плакатаФото: Уступљена фотографија

Стевандић је поручио да је лако изабрати за кога треба гласати на овим иборима.

- Са великом чашћу и поштовањем крећемо са кампањом у Брчком. То је један од наших најбоље организованих одбора. Част нам је да показујемо ту врсту снаге и поштовања. Морамо да поручимо да Република Српска треба још више да буде у Брчком, да још више пажње посветимо Дистрикту који је кондоминијум, заједничко власништво Републике Српске и Федерације БиХ. То треба да показујемо сваки дан – изјавио је Стевандић.

Што се тиче учешћа у власти, нагласио је да жели да Република Српска добије још бољу репрезентацију у Брчком.

- Желимо више простора за Уједињену Српску јер политике које ми водимо су оне које су на корист грађанима. Ми осјећамо исте проблеме као и грађани. Нисмо се одродили, не живимо на небесима, него чврсто на земљи. Сигиран сам да имамо најбољу презентацију у политичком смислу у Дистрикту Брчко - закључио је Стевандић.

Дражен Вркавчевић, носилац листе Уједињене Српске за Скупштину Дистрикта Брчко, поручио је да је данас веома битан дан.

- Битан нам је јер је са нама наш предсједник Ненад Стевандић. То значи пуно за нас, подршка Републике Српске, подршка предсједника. Мислим да то значи много и свим грађанима Дистрикта. На лиси имамо 33 кандидата, Уједињена Српска ће и даље тежити да ради добар посао, да помажемо грађане, да се бринемо за опстанак људи у нашем граду и околини. Трудићемо се да будемо као и до сада - Уједињена Српска за уједињено Брчко - рекао је Вркавчевић.