latinica  ћирилица
06/09/2024 |  13:20 ⇒ 15:47 | Аутор: РТРС

СДС почео предизборну кампању на Тргу Крајине под слоганом "Воља народа"

Српска демократска странка отворила је предизборну кампању на Тргу Крајине у Бањалуци.
Милан Миличевић - Фото: РТРС
Милан МиличевићФото: РТРС

Слоган Српске демократске странке биће "Воља народа" а кампања ће да садржи рјешења за животне проблеме грађана сваке локалне заједнице у Републици Српској, саопштио је данас на представљању кампање у Бањалуци Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.

- Одбранићемо наших 15 локалних заједница гдје држимо власт. Наш циљ је да имамо бољи резултат него што смо имали, да остваримо побједу у општинама гдје сада нисмо власт. То значи да имамо преко 100 хиљада гласова, да имамо већи број одборника него што смо имали и побједу у најмање 20 локалних заједница - поручио је Миличевић.

Фото: Уступљена фотографија

Маринко Божовић, кандидат за начелника Источне Илиџе каже да власт Републике Српске тежи да обезвриједи локалне заједнице и да им укине или смањи изворне приходе с тежњом да се из једног мјеста управља Републиком Српском.

Канадидаткиња за градоначелницу Приједора Маја Драгојевић-Стојић каже да је поносна сам је кандидат за градоначелника Приједора испред Српске демократске странке.

- Част ми је што је кампања СДС отворена у Бањалуци. СДС има капацитет да у Бањалуци учествује активно и након локалних избора како са програмом тако и кадровски - истакао је Жељко Раљић, носилац одборничке листе СДС у Бањалуци.

Љубиша Петровић, кандидат за градоначелника Бијељине каже да СДС улази у камапању да очува нашу Семберију.

- Желимо да зауставимо оне који би преко својих марионета и тајкуна да заузму нашу Бијељину. У том духу им поручујемо да ће воља народа побиједити. Они који би да бисаге да носе далеко од нашег завичаја неће заузети нашу Бијељину јер одлучно стојимо на бранику отаџбине под истим вриједностима као кад смо стварали и сачували Републику Српску. Идемо даље у још једну велику народну побједу! - закључио је Петровић.