latinica  ћирилица
06/09/2024 |  12:54 ⇒ 14:36 | Аутор: РТРС

Социјалистичка партија представљањем кандидата у Бањалуци обиљежила почетак кампање

Градски одбор Социјалистичке партије у Бањалуци лијепљењем првог плаката обиљежио је почетак предизборне кампање за локалне изборе 2024.
СП залијепили први плакат - Фото: Уступљена фотографија
СП залијепили први плакатФото: Уступљена фотографија

Социјалисти у највећем граду Српске имају одборничку листу са 35 кандидата који знањем, струком, посвећеношћу и способношћу излазе пред суграђане. Очекивања су велика, јер су политике и циљеви партије народни и јасни, саопштено је из ове партије.

- Ми смо и у претходном периоду вриједно радили и обилазили наше грађане и мјесне одборе. Спремни смо за кампању, јер је у фокусу наше партије увијек човјек, а наше политике и програмо ћемо представљати у складу са оним што су нам рекли наши суграђани. Имамо сјајну листу, циљ нам је освајање три одборничка мандата, да будемо политичка снага која ће креирати политике за бољу Бањалуку - рекао је предсједник Градског одбора СП Бањалука и носилац одборничке листе за Скупштину Бањалуке Велибор Станић.

Почетку предизборне кампање у Бањалуци присуствовао је и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић.

- Нашу партијску листу у Бањалуци чине изузетно квалитетни људи који су спремни да раде за Град и дају максималан допринос за развој Бањалуке. Социјалистичка партија је политичка снага која на овим просторима политички дјелује више од 31 годину. Заступамо идеју напретка сваке општине, сваког града, а посебно Бањалуке као главног града Републике Српске - рекао је предсједник СП Петар Ђокић.

Приоритети Социјалистичке партије у Бањалуци у наредном периоду биће рјешавање проблема са водоснабдијевањем, изградња нових вртића за коначно укидање листе чекања на вртић, додатне субвенције за стамбене кредите младим људима, враћање Врбаса Бањалучанима, односно рјешење проблема са отпадним водама и ревитализација села и отварање Бањалуке за пласман домаћих здравих производа.