latinica  ћирилица
06/09/2024 |  08:16 ⇒ 10:51 | Аутор: РТРС

Данас лијепљење плаката и представљање; Тривићева објавила приоритете

Српска демократска странка отвориће предизборну кампању данас на Тргу Крајине у Бањалуци.
Бањалука - Фото: РТРС
БањалукаФото: РТРС

Из СДС-а је најављено да ће предсједник странке Милан Миличевић, заједно са групом кандидата СДС-а за градоначелнике и начелнике, представити предизборни слоган и кампању за предстојеће локалне изборе.

И Партија демократског прогреса данас на Тргу Крајине у Бањалуци отвара кампању.

Предвиђено је обраћање кандидата за градоначелника Драшка Станивуковића, као носиоца листе за Скупштину града Бранислава Бореновића.

Представљање кандидата ПДП-а за Скупштину града Бањалука биће одржано вечерас у у Парку ослобођења, код некадашњег кина Козара.

Народни фронт - Јелена Тривић отвориће данас у Бањалуци, на платоу код тениских терена, кампању за локалне изборе.

Предсједница НФ Јелена Тривић објавила је једанаест приоритетних програмских мјера које ће реализовати као будући градоначелник Бањалуке.

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић присуствоваће данас у Брчком и Бањалуци званичном почетку изборне кампање.

Први плакат ће на Тргу младих у Брчком залијепити Стевандић, руководство странке и кандидати на предстојећим изборима из Брчког.

На Тргу Крајине у Бањалуци за вечерас је предвиђен скуп којем ће, осим Стевандића, присуствовати и кандидати Уједињене Српске Бањалука, као и бројни чланови и симпатизери, најављено је из ове странке.

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић озваничиће данас у Добоју почетак кампање странке за локалне изборе.

На централном догађају првог дана кампање на тврђави Градина представиће се и 36 одборничких кандидата ДЕМОС-а за Скупштину града Добоја.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић присуствоваће данас у Бањалуци, на Тргу Крајине, отварању предизборне кампање за предстојеће изборе и лијепљењу првог плаката.

Социјалистичка партија предизборну кампању започеће данас у Бањалуци и Станарима представљањем кандидата за градску скупштину и начелника општине.

Градски одбор ће представити у Бањалуци кандидате за Скупштину града и симболично залијепити први предизборни плакат на Тргу Крајине, у присуству предсједника странке Петра Ђокића.

У Станарима ће Општински одбор представити кандидата за начелника општине Дениса Стевановића и кандидате за Скупштину општине.