latinica  ћирилица
03/09/2024 |  09:25 | Аутор: РТРС

Акцијска понуда кредита у Flex Creditu до 30. новембра

У сусрет јесени радујемо се нижим температурама, топлим бојама природе и јесењим плодовима. Оно што нас мање радује су бројне обавезе и трошкови који нам слиједе у овом периоду године, као што је припрема хране за зиму, обезбјеђивање огрјева, а о већим режијским рачунима да и не говоримо.
Флекс кредити - Фото: Уступљена фотографија
Флекс кредитиФото: Уступљена фотографија

- Имајући на уму потребе наших најстаријих суграђана, Микрокредитно друштво Flex Credit прилагодило је своју кредитну понуду потребама управо ове категорије клијената и с тим у вези припремило специјалну акцијску понуду која траје до 30. новембра 2024. године - наводи се у саопштењу.

Током трајања ове понуде сви клијенти - пензионери, који аплицирају за брзи кредит у Flex Credit-u у могућности су да остваре бројне погодности као што су: повољнија каматна стопа, дужи рок отплате, те већи износи кредита до 4.000 КМ.

Понуда се односи на све клијенте старости до 85 година који остварују редовна мјесечна примања преко МИО/ПИО фондова Републике Српске и Брчко Дистрикта, те Федерације БиХ, као и пензионери који потпуно или дјеломично остварују инострану пензију.

Захтјев за кредит може се поднијети директно у пословницама Flex Credit-а iли путем online апликације на сајту flexcredit.ba.

Уз минимум тражене документације, довољно је само неколико минута да се аплицира за кредит, те 15 минута да се добије коначна информација о одобрењу.

Након одобрења кредита новац можете преузети у једној од вама најближих пословница Flex Credita-a или путем жиро рачуна уколико аплицирате са подручја Федерације БИХ.

Сазнајте све детаље ове понуде путем линка или позовите Контакт центар на број телефона 051 20 20 20.