latinica  ћирилица
29/08/2024 |  11:53 ⇒ 11:59 | Аутор: РТРС

Кошарац: Против Додика се води организована кампања

Након јучерашњег рочишта у Суду БиХ сасвим је јасно да је суштина ове фарсе и намјештаљке управо у томе да се Милораду Додику онемогући да обавља своје институционалне и политичке обавезе као предсједник Српске и лидер СНСД-а, најјаче политичке странке, истакао је замјеник предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац.
Сташа Кошарац - Фото: РТРС
Сташа КошарацФото: РТРС

- У прилог томе говори и чињеница да су три рочишта заказана у септембру у току предизборне кампање за локалне изборе. Мисија налогодаваца овог срамног процеса и оних који проводе њихове намјере јесте да дисциплинују предсједника Додика, који је одбио да се повинује самовољи нелегитимног странца Шмита - наводи Кошарац на свом Инстаграм профилу.

Такође, додаје Кошарац, одређене активности на дискредитовању других људи свједоче о намјери различитих обавјештајних структура да раде на урушавању СНСД-а, као најјаче и најорганизованије политичке партије са најбољим националним програмом, знајући да грађани Српске у сваком изборном циклусу Додику и СНСД-у дају све веће повјерење.

- Против предсједника Додика и СНСД-а се води организована кампања, чији је циљ слабљење, урушавање и нестанак са политичке сцене. Убијеђени су да, ако остваре своје прљаве циљеве, у Српској више неће постојати политичка снага која ће у оваквом капацитету окупљати српски народ и водити одговорну политику заштите интереса и позиција Републике Српске. Одавно смо препознали њихове прљаве циљеве и подвале - додаје Кошарац.

Каже да је одговор на све подвале, јединство, организованост, спремност и чврсто опредјељење да се стоји уз политику Додика и институција Српске.

- Неће нас поколебати нити спријечити да у пуној политичкој мобилности уђемо у предстојећи изборни процес, те да уз подршку нашег народа наставимо са провођењем политика предсједника Додика и СНСД-а, које значе очување Српске и даље јачање њених позиција - напомиње Кошарац.

      View this post on Instagram

A post shared by Staša Košarac (@stasa.kosarac)