latinica  ћирилица
27/08/2024 |  18:58 ⇒ 19:50 | Аутор: РТРС

Вишковић се добро осјећа, сутра наставља с редовним пословним активностима (ФОТО/ВИДЕО)

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић осјећа се добро и стабилно након саобраћајне незгоде у којој је задобио лакше тјелесне повреде.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

Премијер је прегледан у Дому здравља Милићи и Општој болници Зворник, а након детаљног медицинског прегледа љекари су константовали лакше тјелесне повреде, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

Фото: РТРС

- Вишковић се осјећа добро и сутра ће наставити са својим редовним пословним активностима - потврдила је савјетница за медије предсједника Владе Данијела Пејић.

Фото: РТРС

Поред Вишковића, у данашњој саобраћној незгоди која се се догодила у мјесту Тишча код Шековића повријеђена су још два лица и како је потврђено из Болнице у Зворнику, њихово здравствено стање је добро и ван су животне опасности.

Вишковић је након прегледа рекао да се незгода догодила када је кренуо из Бањалуке према Милићима да би сутра на Палама присуствовао слави општине гдје је кум и у Сарајеву суђењу предсједнику Републике Српске.

Он је рекао да се захваљујући Богу и присебности возача оба возила све завршило на материјалној штети и лакшим повредама.

- Десила се саобраћајна незгода коју нисам видио, јер сам у моменту разговарао са министром /Савом/ Минићем. Можда ме спасило то што сам био опуштен - рекао је Вишковић.

Он је рекао да је ударио дијелом главе у вјетробранско стакло и руком у инструмент таблу.

Вишковић је рекао да је на хирургију у Болници у Зворнику обишао младића који је био сувозач у другом возилу које је долазило из супротне стране за кога каже да ће остати на посматрању до сутра.

- Возач је добро. Материјална штета је надокнадива, људски животи нису - истакао је Вишковић.

Дежурни хирург Милан Павловић рекао је да су послијеподневним часовима примили троје повријеђених и да је ријеч о лакшим повредама.

- Једно лице задржано је на опсервацији 24 часа, такође ради се о лаким тјелесним повредама - рекао је Павловић.