latinica  ћирилица
27/08/2024 |  16:19 ⇒ 16:24 | Аутор: ТАНЈУГ

Роналдо највјероватније завршава каријеру у Саудијској Арабији

Португалски фудбалер Кристијано Роналдо најавио је данас да ће, по свој прилици, завршити каријеру у саудијском клубу Ал Наср за који тренутно игра.
Кристијано Роналдо (Фото: EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH) -
Кристијано Роналдо (Фото: EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH)

- Не знам да ли ће се то догодити у блиској будућности или за двије или три године, али можда ће се десити у Ал-Насру. Осјећам се добро у овој земљи и у овој лиги, тако да ћу највјероватније завршити каријеру у Ал-Насру - рекао је Роналдо, преноси портал SoccerNews.

Према ријечима насловљеног играча, веома му је драго што има прилику да игра у шампионату Саудијске Арабије и за сада би волио да настави да игра за клуб.

Петострук освајач Златне лопте, упркос тешком Европском првенству на којем није успио да постигне погодак ни у једном од пет мечева и имао је највише удараца на турниру без гола, ветеран је поновио жељу да настави да представља Португал.

- Када одем из репрезентације, нећу никоме унапријед рећи и то ће бити веома спонтана одлука са моје стране, али и веома добро промишљена. Тренутно желим да помогнем репрезентацији у предстојећим утакмицама. Пред нама је Лига нација и заиста бих волио да играм - рекао је Роналдо.

Упитан да ли би могао да се опроба у тренерском послу, Роналдо је рекао да тренутно не размишља о томе да буде тренер првог тима или било којег тима.

- Не пада ми на памет, никад нисам размишљао о томе. Не видим да ћу се бавити тиме у будућности. Видим себе у другим стварима ван фудбала, али само Бог зна шта носи будућност - закључио је Роналдо.