latinica  ћирилица
26/08/2024 |  09:53 ⇒ 09:56 | Аутор: РТРС

Представљена кампања "Сви за једно, Јелен за све"

У бањалучком Стакленцу одржана је конференција за медије на којој је представљена нова друштвено одговорна кампања "Сви за једно, Јелен за све". Овај значајан догађај, који је организовала компанија Molson Coors BH у сарадњи са Организацијом ампутираца УДАС, пружио је прилику за истицање важности друштвене одговорности и укључивања особа са инвалидитетом у нашу заједницу.
Представљена кампања "Сви за једно, Јелен за све" - Фото: Уступљена фотографија
Представљена кампања "Сви за једно, Јелен за све"Фото: Уступљена фотографија

Новинарима је представљен циљ ове кампање, али и приказан нови видео спот Јелен пива, који је сниман широм Републике Српске, а чији су актери и особе са инвалидитетом.

На конференцији за медије Владимир Росић, маркетинг менаџер компаније Molson Coors BH, Жељко Волаш, предсједник Организације ампутираца УДАС и Душко Узелац, учесник у промотивним активностима кампање, подијелили су своје увиде и искуства о овој важној иницијативи.

Жељко Волаш је отворио конференцију истичући значај наставка сарадње са компанијом Molson Coors BH. Навео је да ова кампања представља наставак дугогодишње сарадње са Јелен пивом. Такође је изразио задовољство што послије веома успјешне кампање “Хероји међу нама“, настављају сарадњу са Јелен пивом на унапређењу видљивости и подршке особама са инвалидитетом, те што кроз ову нову кампању имају заједнички циљ, а то је је да се изазови и позитивне приче људи који живе са инвалидитетом ставе у први план.

Душко Узелац, чија је једна од прича представљена у тизер фази кампање, подијелио је своје искуство. Истакао је да је бити дио ове кампање и изазов, али и привилегија у исто вријеме. Свакодневица се често приказује на погрешан начин, али ова кампања је омогућила да се прикажу реални изазови и тренуци с којима се свакодневно суочавају особе са инвалидитетом, а чиме се доприноси бољој перцепцији живота свих нас који живимо са неком врстом инвалидитета, навео је Узелац.

Владимир Росић из компаније Molson Coors BH је навео да кампања “Сви за једно, Јелен за све“ наставља мисију подржавања и оснаживања особа са инвалидитетом. Рекао је и да су из ове компаније поносни на постигнуте резултате и реакције људи током тизер фазе, које су биле изузетно позитивне. Кампања “Сви за једно, Јелен за све“ не само да приказује изазове, већ и представља једнаке могућности и прилике за особе са инвалидитетом у друштву, истиче Росић.

- Пред нама су различите активности, које ћемо тек реализовати у наредном периоду. Мапирали смо заједно са нашим партнерима УДАС-ом кључне проблеме и потешкоће за ове категорије становништва, те планирамо различите врсте улагања у локалне заједнице, а све у циљу олакшавања свакодневице особама са инвалидитетом - додаје Росић.

Овом кампањом, компанија Molson Coors BH и бренд Јелен пиво као носиоци и иницијатори пројекта и Организација ампутираца УДАС заједно раде на стварању друштва у којем сви имају своје мјесто, без препрека и ограничења.

У току конференције за медије, приказан је и ТВ спот кампање, који је сниман широм Републике Српске и који наглашава значај инклузије и равнотеже у друштву, те друштвене одговорности, којој је Molson Coors BH континуирано посвећен.

Овај ТВ спот представља посебне тренутке дружења уз Јелен пиво, без било каквих ограничења, дискриминације у друштву.

- Сви наздрављамо за исту ствар, за друштво које се увијек држи заједно и које је увијек за једно... - поручују из ове компаније.