latinica  ћирилица
07/08/2024 |  14:57 ⇒ 14:59 | Аутор: РТРС

Камп "Србија те зове": Посјета министарке спорта Републике Српске

Министарка породице, омладине и спорта Републике Српске Селма Чабрић боравила је у Београду и том приликом је посјетила учеснике кампа "Србија те зове".
Камп Србија те зове - Фото: Уступљена фотографија
Камп Србија те зовеФото: Уступљена фотографија

Ресорни министар у Влади Републике Српске разговарала је са младим рукометашицама и рукометашима, кошаркашицама и кошаркашима као и одбојкашицама и одбојкашима из Републике Српске који су редовни учесници овог кампа који окупља младе из региона, дијаспоре као и са Косова и Метохије.

- Почаствовани смо што је госпођа Селма Чабрић издвојила вријеме како би посјетила све учеснике кампа "Србија те зове" који су дошли из Републике Српске. Дуго је са свима разговарала и треба истаћи да се распитивала о свему, док ју је посебно занимало да ли су напорни тренинзи и слично. Истовремено је свима пожељела пуно среће у наставку рада на кампу, као и доста успјеха у будућности - истакао је селектор младих рукометашица Републике Српске Салих Пала.

Треба напоменути како су за одлазак у Београд, учесници кампа "Србија те зове" имали велику помоћ од предсједника Републике Српске Милорада Додика који је, између осталог, сносио трошкове превоза у оба правца и храну.

Младим рукометашима и рукометашицама подршку је пружио и предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маринко Умичевић.