latinica  ћирилица
07/08/2024 |  10:33 ⇒ 10:39 | Аутор: Независне

Илон Маск се обратио Ђоковићу и поставио српску тробојку

Новак Ђоковић се након освајања златне медаље на Олимпијским играма у Паризу прошетао и стазом шампиона подно Ајфеловог торња на чувеном Трокадеру, а на друштвеним мрежама имао је и емотивну поруку за све у Србији.
Новак Ђоковић (Фото: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG) -
Новак Ђоковић (Фото: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG)

- Никада нисам могао да одустанем од сна да освојим ову златну медаљу, као што ни народ Србије никада није одустао од мене. Заједно смо веровали у немогуће. Иако сам ја тај који носи ову медаљу, желим да сваки Србин зна да она припада свима нама. Представљати нашу нацију највећа је част на свету. Ова медаља, ови тренуци, овај живот – ништа од тога не би било могуће без ваше непоколебљиве подршке. Ово је због тебе. Ово је за тебе. Хвала вам. Воли вас Ноле - написао је Ђоковић на друштвеној мрежи "X".

Међутим, сигурно није могао ни да помисли да ће му се на овој објави јавити нико други него до тренутни власник бившег "Twittera", сада друштвене мреже "X" и најбогатији човјек на планети Илон Маск.

Поруком коју је оставио одушевио је све у Србији, пошто је објавио коментар са српском заставом.

"Честитке", написао је Маск, а поред је ставио заставу Србије, због чега су се јавили многи корисници из Србије са коментарима да је "Маск заправо Србин".

Један коментар је био посебно интересантан, пошто је један корисник уочио да се "Ноле" спеловано уназад пише као "Елон" што је енглеска верзија имена Илона Маска, преноси Телеграф.рс.