latinica  ћирилица
06/08/2024 |  22:05 ⇒ 22:08 | Аутор: РТРС

Подрашчанин: Хвала ти Србијо на незаборавном путовању

Претходних дана се спекулисало, а сада је дошло и до званичне потврде. Српски одбојкаш Марко Подрашчанин се опростио од репрезентативне каријере.
Марко Подрашчанин (фото: EPA-EFE/LORIS CERQUIGLINI) -
Марко Подрашчанин (фото: EPA-EFE/LORIS CERQUIGLINI)

- Хвала ти Србијо на овом незаборавном путовању. Била ми је велика част и привилегија носити омиљени дрес скоро 20 година, дебитовати за тебе још 2006. године и заиграти са својим херојима, златном сиднејском генерацијом због којих сам и заволио овај предиван спорт. Бити европски, свјетски првак и три пута репрезентовати те на Олимпијским играма је за мене остварење свих мојих дјечачких снова и маштања - написао је Подрашчанин на Инстаграм профилу.

      View this post on Instagram

A post shared by Marko Podraščanin (@potke18)

- Уживао сам у сваком тренутку, путовању и дружењу, тренингу, утакмици, побједама и поразима јер је то саставни део спорта и сазревања једног спортисте! Пријатељства које сам стекао су много већа од обичних, то су братства и кумства за цијели живот! Три изласка на чувени балкон ћу препричавати својој дјеци док сам жив јер је то емоција коју сваки спортиста треба да доживи. Пуно ми је срце јер си ми омогућила да чиним своју породицу, пријатеље и све Србе по свијету поносним, срећним и великим. Бићу увијек твој највећи навијач и подршка! Хвала ти Србијо, било је предивно! Потке".