latinica  ћирилица
03/08/2024 |  12:34 ⇒ 14:47 | Аутор: РТРС

У Приједору и Козарској Дубици пронађена опојна дрога, ухапшене три особе

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор 01. августа 2024. године лишили су слободе лица М.В. и М.Б.М. из Приједора због постојања основа сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога, саопштено је из ПУ Приједор.
Дрога - Фото: Уступљена фотографија
ДрогаФото: Уступљена фотографија

Код лица је пронађена и одузета бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид укупне бруто масе 1,4 грама, зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану укупне бруто масе 227 грама и 174 таблете које својим изгледом асоцирају на екстази, наводи се у саопштењу.

Након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Приједор против М.В. и М.Б.М. доставиће се извјештај за почињено кривично дјело.

Полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица дана 02. августа 2024. године код лица В.Т. из Козарске Дубице пронашли су и одузели бијелу прашкасту материју која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин укупне бруто масе око 18 грама, наводи се у саопштењу.

Због постојања основа сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога В.Т. је лишен слободе и против истог ће се надлежном тужилаштву доставити извјештај.