latinica  ћирилица
02/08/2024 |  13:12 ⇒ 13:13 | Аутор: СРНА

Цвијановић: "Бема" - најбољи примјер успјешног колектива

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитала је двије деценије успјешног рада Фабрици обуће "Бема" из Бањалуке и истакла да је ова фирма најбољи примјер успјешног колектива који је признат у производњи висококвалитетне обуће за домаће и инострано тржиште.
Жељка Цвијановић - Фото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Жељка ЦвијановићФото: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Поносни смо на резултате које је "Бема" остварила у протеклих 20 година, који се огледају кроз сарадњу са најпознатијим свјетских компанијама и запошљавањем више од хиљаду радника, као и на израженој друштвеној одговорности - навела је Цвијановићева у честитки упућеној члановима управе и запосленима Фарике обуће "Бема".

Она је истакла да бањалучка "Бема" представља најбољи примјер успјешног колектива који је значајним улагањима у оспособљавање радне снаге и модернизацију производње, постао познат и признат у производњи висококвалитетне обуће за домаће и инострано тржиште.

Уз, срдачен честике поводом значајног јубилеја, Цвијановићева је Фабрици обуће "Бема" пожељела много успјеха у будућем раду, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- У увјерење да ће "Бема" наставити успјешно пословање и кренути у нове привредне подухвате, на радост и корист радника, управе и Републике Српске, срдачно вас поздрављам - наводи се у честитки српског члана Предсједништва БиХ.

Фабрика обуће "Бема" данас прославља 20 година рада током којих је успјела да сашије готово 22 милиона пари ципела које су продаване широм Европе и САД.