latinica  ћирилица
02/08/2024 |  09:21 ⇒ 09:52 | Аутор: РТРС

Шобот: Захвалност Министарству трговине на снижењу цијена и подршци пензионерима

Кандидат за градоначелника Бањалуке др Никола Шобот, упутио је захвалност Министарству трговине Републике Српске на њиховој недавној акцији смањења цијена више стотина производа у сарадњи са трговинским ланцима.
Никола Шобот - Фото: Уступљена фотографија
Никола ШоботФото: Уступљена фотографија

Истакао је да овај потез представља значајан корак ка побољшању животног стандарда пензионера и других грађана у Бањалуци и широм Републике Српске.

- Желим да изразим искрену захвалност Министарству трговине на овом важном кораку који је резултат доброг односа и сарадње са трговинским ланцима. Снижење цена основних животних намирница и других производа представља значајно олакшање за наше пензионере и грађане. Ова акција показује да је могуће обезбедити боље услове за све наше суграђане - изјавио је Шобот.

Он је додао да ова иницијатива Министарства трговине потврђује да је могуће радити на системским рјешењима која ће дугорочно побољшати економски и социјални положај.

- Потребно је да наставимо да радимо заједно и да укључимо све релевантне актере како бисмо осигурали да овакве мјере буду трајне и свеобухватне. Пензионери су градили нашу Бањалуку и заслужују да њихов глас буде уважен - истакао је Шобот.