latinica  ћирилица
02/08/2024 |  06:54 ⇒ 08:31 | Аутор: РТС

Аруновић по доласку из Париза: Круг је пун, сада сам освојила све (ВИДЕО)

Зорана Аруновић, освајач златне медаље на Олимпијским играма у стрељаштву истакла је на конференцији за новинаре по доласку из Париза да је мирна, јер је освојила све у каријери. у стрељаштву истакла је на конференцији за новинаре по доласку из Париза да је мирна, јер је освојила све у каријери.
Аруновић и Микец (Фото: EPA/VASSIL DONEV) -
Аруновић и Микец (Фото: EPA/VASSIL DONEV)

Аруновићева је рекла да је послије медаље у Паризу да је направила пун круг.

- Ја сам сада стварно све освојила. Била ми је жеља да када будем на крају каријере, да могу да завршим, да је круг пун. Ја, Зорана Аруновић са првакиња Европе, свијета, свјетска рекордерка, олимпијска шампионка. Сада сам мирна - рекла је олимпијска шампиона.

Истакла је је да је финале било онакво како би требало да буде на Олимпијским играма.

- Нисам кокетирала са срчаним ударом, али да је потрајало, била бих ближе. Да могу да промијеним нешто, направила бих борбу лагоднијом, али онда нема дражи. Ово је прави приказ нашег спорта и како треба да изгледа финале Олимпијских игара. Губили смо, али се нисмо предавали и ако неко треба да добије медаљу за стрпљење и резилијентност, то смо Дамир и ја и памтићу ову медаљу цијелог живота - рекла је Аруновићева.

Аруновићева је истакла заједништво и тимски рад са Дамиром Микецом.

"Побиједио је тим који се ослањао једно на друго, нисмо попустили. Када смо губили 2:10, нисмо попустили. Оно што описује Дамира и мене је класа и константна потреба да будемо бољи. Знали смо да смо се ослонили једно на друго. Онда када он није добар, ја сам била преузимала улогу и обрнуто. Ја сам нас довела у егал, а он је задао коначан ударац - рекла је Зорана Аруновић.