latinica  ћирилица
01/08/2024 |  21:08 ⇒ 23:36 | Аутор: РТРС

Цвијановић на прослави крсне славе Мркоњић Града: Желим да останемо окупљени око славе, слободе и Српске (ФОТО)

Мркоњић Град има добру будућност и задовољна сам сарадњом ове локалне заједнице са републичким институцијама, истакла је српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, на обиљежавању крсне славе општине Мркоњић Град - Светог пророка Илије и Дана 11. мркоњићке лаке пјешадијске бригаде.
Жељка Цвијановић (фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
Жељка Цвијановић (фото: instagram.com/zeljka.cvijanovic)

- Имамо планове и за будуће вријеме и из тога разлога долази подстицај од Владе и нас који дјелујемо у оквиру заједничких институција. Желимо да помогнемо свим нашим грађанима на сваки могући начин, па тако и грађанима Мркоњић Града - рекла је Цвијановић.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Она је истакла да је ово традиционално окупљање у Мркњоћ Граду и прилика да честита славу општине Светог пророка Илије и Дан 11. мркоњићке лаке пјешадијске бригаде.

Мркоњић Град, слава општине

- Увијек је задовољство бити овдје. Ово су окупљања која показују снагу општине али исто тако опредијељеност да се његује традиција и да се покаже приврженост вјери, будућем развоју - додала је Цвијановић.

Начелник општине Драган Вођевић рекао је да је Мркоњић Град иде у будућност и да се испуњава све оно што се очекује од Општинске управе.

- Све испуњавамо у законским роковима, стабилно функционишемо, своја давања исплаћујемо на вријеме, наставили смо низ добрих пројеката што се тиче улагања у омладину, непреставно улажемо у инфраструктуру. Пуно тога је урађено и на то сам поносан - истакао је Вођевић.